Over ons

/ / Van Roode Infra

Dankzij onze solide onderneming  heeft het familiebedrijf een goede relatie op gebouwd met diverse gemeenten en bedrijven, die weten als geen ander hoe onze moderne en slagvaardige organisatie moeiteloos gecombineerd wordt met ons ouderwets ambachtelijk vakmanschap én onze kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit

We hebben het gereedschap
Van Roode Infra B.V. heeft een breed assortiment aan eigen materieel. Door het gebruik van de modernste technieken en innovaties blijven wij een belangrijke speler in de markt.

Certificeringen
Wij gaan altijd voor topkwaliteit en vinden het vanzelfsprekend dat onze opdrachtgever de kwaliteit krijgt die is beloofd. Bovendien staat een veilige werkomgeving centraal. Ons bedrijf bezit alle certificering om kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te waarborgen.

Innovatief
Als bedrijf denken wij buiten kaders wat leidt tot creatieve, duurzame oplossingen. Ook denken we mee in verbeterprocessen om ons personeel fysiek te ontlasten. Innovaties spelen hierbij een grote rol, waarin we graag de voorloper zijn in de branche.