Social return

Social return

Samen sterk voor de samenleving
Sommige mensen zitten door omstandigheden in de WW, bijstand of Wajong uitkering. Hoe mooi is het om deze mensen te helpen door een werkplek aan te bieden, zodat ook zij weer de kans krijgen om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.
Van Roode Infra hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een werkplek te creeeren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt proberen wij deze mensen een extra zetje in de goede richting te geven.
Bij Van Roode Infra geven we deze groep weer vertrouwen en bovendien een kans op (nieuw) werk.

Motivatie
Met Social Return bieden wij deze personen een proefperiode aan. In deze proefperiode is het belangrijk hoe zij zich ontwikkelen, niet per direct op vakbekwaamheid, eerder op motivatie. Een vak valt te leren, wij kijken naar Leergierigheid, Motivatie en Innovativiteit van deze persoon.

Begeleiding
Van Roode Infra is een erkend leerbedrijf, uiteraard zorgen wij ook voor een juiste begeleiding welke past bij een Social Return medewerker..”
In samenwerking met diverse gemeenten en Social Return instanties gaan wij op zoek naar gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook deze mensen verdienen een kans!
Neem bijvoorbeeld onze medewerker Merciano Koskamp.

Bij Van Roode Infra is er altijd een plek voor Social Return medewerkers!
Wilt u meer weten over hoe social return wordt ingezet bij Van Roode Infra of kent u iemand die u graag via deze weg aan werk wilt helpen? Neem dan contact op met Niels van Roode.