Groenvoorziening

Groenvoorziening

Van Roode Groenvoorzieing heeft zich de laatste decennia gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van de openbare ruimte. In opdracht van overheden, bedrijven en particulieren zijn we veelzijdig betrokken in het onderhouden en aanleggen van groenwerkzaamheden.

Van Roode Groenvoorziening is betrokken bij integrale projecten waar alle disciplines (Groen, Infra en Water) die in haar portefeuille zitten een rol spelen.

Door disciplines te combineren weten we ons te onderscheiden en ontstaat eenheid tussen de verschillende disciplines. Zo kunnen projecten van ontwerp tot beheer en onderhoud gerealiseerd worden.
Voor onze opdrachtgevers leggen we sportvelden, parken, plantsoenen, vijvers, bedrijfstuinen, recreatiegebieden, ecologische zones en groen in woonwijken aan.
Bent u op zoek naar advies in de ontwikkelingsfase van een opdracht, gaat het u vooral om de uiteindelijke aanleg of wilt u een partij voor het onderhoud? Bij Van Roode Groenvoorzieing bent u aan het juiste adres!

Onderhoud en beheer

Van Roode Groenvoorziening is sterk op het gebied van onderhoud en beheer. Onderhoud van sloten, bermen en openbaar groen is voor ons dagelijkse kost. Het groen wordt gezien als het visitekaartje wat regelmatig onderhouden moeten worden. Bij Van Roode Groenvoorziening is uw visitekaartje het hele jaar door representatief!

0
Projecten afgerond in groenvoorziening

Contact Groenvoorziening

Voor meer informatie over groenvoorziening neem dan contact met ons op!


Bekijk onze andere diensten

Bekijk

Riolering

Bekijk

Wegenbouw

Bekijk

Grondwerk