Wegenbouw

Wegenbouw

Bestratingswerkzaamheden is van oudsher een van onze specialismen. Met de modernste technieken en een uitgebreid machinepark is Van Roode Infra een bekende speler in de markt, van klein onderhoud tot reconstructie van totale wijken.

Machinaal straatwerk

Om onze werknemers fysiek te ontlasten en te voldoen aan alle ARBO-eisen heeft Van Roode Infra B.V. veel geïnvesteerd in machinale bestratingsmachines. Doordat de techniek steeds beter wordt, en wij als bedrijf groeien in het machinaal aanbrengen van bestrating kunnen we sneller machinaal straten dan handmatig. Bij de uitvoering van herbestratingswerkzaamheden worden de hergebruikte materialen gewassen/getrommeld. Vervolgens worden deze machinaal geformateerd en machinaal aangebracht.

Sierbestrating

Van Roode Infra B.V. is van oudsher een bestratingsbedrijf. Hierdoor weten onze klanten dat sierbestrating in ons DNA is geweven. Door diverse referenties in winkelgebieden, recreatieparken en toeristische pleinen weten onze opdrachtgevers dat u uitstekend vakwerk van hoogwaardige kwaliteit met een optimale duurzaamheid krijgt.

Asfalt

Bij reconstructies van wijken en straten zien we vaak meerdere disciplines in één project. Van Roode Infra B.V. heeft al meer dan 55 jaar ervaring in projecten waar al deze disciplines in combinatie uitgevoerd worden.
Van Roode Infra B.V. heeft de juiste kennis om elke asfaltklus zorgeloos uit te voeren. Van het frezen/opbreken van asfalt, aanbrengen van asfalt en herstelwerkzaamheden in bestaande asfaltverhardingen.

Oog voor Detail

Door een goed communicatieplan weten wij binnen en buiten een stedelijke omgeving de bereikbaarheid te waarborgen en de overlast zoveel mogelijk te beperken.
Opdrachtgevers kunnen daarnaast rekenen op goed doordachte bijdragen op aspecten als:

Risicomanagement
Veiligheid en veilig werken
Duurzaamheid
Omgevingsmanagement.

Waar nuttig en wenselijk werken we uiteraard ook met externe partners samen. In die combinaties zijn partijen goed op elkaar ingespeeld en trouw aan elkaar. Zo worden de gezamenlijk opgedane ervaringen meegenomen naar volgende projecten. Van Roode Infra heeft ervaring met vrijwel alle traditionele en nieuwe contractvormen.

0
Projecten afgerond in wegenbouw

Contact

Voor meer informatie over onze disciplines binnen de wegenbouw neem gerust contact met ons op.


Bekijk onze andere diensten

Bekijk

Groenvoorziening

Bekijk

Riolering

Bekijk

Grondwerk